Traditioner

Hyttekroggaard, Postgaarden og Sofiendal

Traditionelle og festlige beboerarrangementer

Hos BostedDanmark er det vigtigt for os at fejre årets festlige begivenheder og fastholde de gode traditioner. Vi mener nemlig, at traditioner binder mennesker sammen og skaber fællesskab. Den rutine og forudsigelighed, der er i traditioner, er også en vigtig faktor for, at hverdagen og årets forløb giver mening.

Vi afholder løbende traditionelle beboerarrangementer flere gange årligt:

  • Fastelavnsfest
  • Påskefrokost
  • Sensommer- weekendtur
  • Halloweenfest med pårørende
  • Julearrangementer
  • Fødselsdage

Alle vores traditioner og arrangementer tilpasses de enkelte beboeres individuelle behov.

Vores fester er altid en stor succes, hvor alle deltager i den udstrækning, der giver mening for den enkelte. Til nogle af vores fester er pårørende en vigtig del af arrangementet. Vi glæder os over at støtte op om familiernes samvær og relationer til festlige lejligheder og i hverdagen.

Vi har en Facebook-gruppe, hvor pårørende kan blive medlem og følge med i dagligdagen på bostedet og i den enkeltes hverdag. Gruppen er derfor meget populær blandt vores unges familier. 

Kontakt os her

Lyder det som noget for dig, så kontakt os i dag

Botilbuddet er et tryghedsskabende miljø, hvor der er mulighed for at få støtte til at leve et liv så tæt på egen opfattelse af livskvalitet som muligt. Vi er meget opmærksomme på at være rummelige, og vores mantra er ”Ingen afvisning uden anvisning”, det betyder, at vi tilstræber at møde de unge, deres pårørende, vores kommunale samarbejdspartnere i ønsker og behov. Hvis vi må give et afslag, skal det altid følges op af et andet tilbud.

Eller ring til os

Line Arrow 19