Om os

Hytterkroggaard, Postgaarden og Sofiendal

Hos BostedDanmark tilstræber vi et tryghedsskabende miljø , hvor der er mulighed for at få støtte til at leve et liv så tæt på egen opfattelse af livskvalitet som muligt. Bostedets beboere støttes i at udvikle egne ressourcer, således at den enkelte er i stand til at præge egne livsbetingelser.

Vores grundlæggende fokus er at skabe nogle omsorgsfulde, strukturerede og forudsigelige rammer, som den enkelte borger kan navigere indenfor. Vi tager udgangspunkt i den enkelte og skræddersyer et specifikt tilbud.

Vi arbejder målrettet med stressreduktion for vores beboere, for her igennem at skabe overskud til udvikling i relation til den enkeltes nærmeste udviklingszone.

BostedDanmark ligger naturskønt i rolige omgivelser som en stressreducerende base. 

Herfra tilrettelægges diverse dagtilbud og aktiviteter internt som eksternt. Vi skræddersyr et tilbud og en hverdag til det enkelte menneske med fokus på trivsel og udvikling. 

Vi råder over mange spændende dagtilbud bl.a. : 

  • Cafe´ Sofie 
  • Kunstatelier
  • Væksthus og have 
  • Cykelværksted 
  • Fitnesscenter 
  • Snoezelrum 
  • Beauty- og wellnessklinik 
  • Ridefysioterapi 
  • Svømmetilbud  
  • Outdoor 

Vi afholder forskellige sociale arrangementer igennem året som skaber sammenhold og fællesskab mellem de unge. 

Vi har opbygget mange traditionelle fester som fx fastelavn, påske, halloween samt jul og nytårsfest. 

Pårørende er deltagende i flere af arrangementerne. 

Hos BostedDanmark arbejder vi på at blive mere og mere selvforsynende og økologiske. 

Vi har væksthus og urtehaver. Vi har mange frugttræer, bærbuske og nøddetræer, krydderurter mv. Vi sanker i naturen og vi dyrker jorden økologisk. Indkøb til kost tilstræbes ligeledes økologisk. 

Vi ønsker at give beboerne en oplevelse af sammenhæng og meningsfuldhed ved at så, dyrke, høste og efterfølgende anvende afgrøder i madlavningen. 

Vi sætter en ære i, at bostedet fremtræder som et hjemligt bofællesskab, der er rent og hyggeligt, og hvor der er en rar stemning.

Vores store grund på afdelingen Hytterkroggaard har en smuk, parklignende have, hvor forskellige fysiske aktiviteter som boldspil, sansestimulering og gyngeture kan finde sted. Her er et stort væksthus med nyttehaver.

På vores afdeling Postgaarden har vi en dejlig friluftshave med bålplads, udekøkken, trampolin mv. 

Afdeling Sofiendal er vores seneste skud på stammen og vi slog dørene op til denne sommeren 2023. Sofiendal er placeret i Haslev by og det vil derfor være oplagt herfra at arbejde med socialtræning i form af shopping, biblioteks- og cafe´besøg samt biografture. 

Hvis du ønsker at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde i de forskellige afdelinger, er du velkommen til at kontakte bostedsleder Emil Keldorff på emil@bosteddanmark.dk eller på tlf. 7196 9352

Rene Keldorff

Forstander

Marianne Keldorff

Souschef

Emil Keldorff

Bostedsleder

Kontakt os her

Lyder det som noget for dig, så kontakt os i dag

Botilbuddet er et tryghedsskabende miljø, hvor der er mulighed for at få støtte til at leve et liv så tæt på egen opfattelse af livskvalitet som muligt. Vi er meget opmærksomme på at være rummelige, og vores mantra er ”Ingen afvisning uden anvisning”, det betyder, at vi tilstræber at møde de unge, deres pårørende, vores kommunale samarbejdspartnere i ønsker og behov. Hvis vi må give et afslag, skal det altid følges op af et andet tilbud.

Eller ring til os

Line Arrow 19