Vi holder til på en gård i et naturskønt, stressfrit område, med mulighed for at bruge den smukke natur til daglig motion og gåture. Det er særlig vigtigt for mennesker med udviklingsforstyrrelser, at have trygge, forudsigelige rammer i en stressfri base, så der skabes overskud til udvikling og højere livskvalitet for den enkelte.

Vi mener derfor, at vores fysiske rammer bidrager væsentligt til at vores beboere får en hverdag, hvor stress minimeres bl.a. via stedets ro, friske luft og smukke natur. Bostedets stuer er hyggeligt indrettet med flere forskellige aktivitetsrum. BostedDanmark ønsker at skabe hjemlige rammer for vores beboere. Vi sætter en ære i at bostedet fremtræder som et hjemligt miljø, der er rent, hyggeligt og praktisk indrettet.

Vores store grund har en smuk, parklignende have, hvor forskellige fysiske aktiviteter som fx boldspil, trampolin, afslapning, sansestimulering og gyngeture kan finde sted.

Dagligdagen på bostedet går med faste, strukturede rammer, tilpasset den enkelte beboers behov. Vi tilstræber, at den enkelte beboer får mentalt ro, så der er overskud til at lave aktiviteter på stedet eller ud af huset.

Vi arbejder med botræning – almen daglig livsførsel (ADL), hvor vi træner færdigheder i almene opgaver i hjemmet, som fx madlavning, bagning, rengøring og indkøb i den udtrækning den enkelte rummer.