Stillinger hos os

Hytterkroggard, Postgaarden og Sofiendal

Vi søger løbende nye medarbejdere. Du er altid velkommen til at skrive til os eller ringe og spørge nærmere ind til stedet og arbejdet hos os. 

Vi sætter faglighed, etik og en positiv tilgang til livet i højsædet. 

Vi beskæftiger bl.a. pædagoger, pædagogiske assistenter, sygeplejersker, SOSU-assistenter, lærere, administrative medarbejdere og servicemedarbejdere.

Hos BostedDanmark tager vi det sociale ansvar alvorligt. Vi beskæftiger medarbejdere i flexjob og virksomhedspraktik.

Vi har opnået høj anerkendelse fra Arbejdstilsynet for vores arbejde med at sikre et sundt psykisk arbejdsmiljø. Vores arbejdsmiljøorganisation samarbejder på tværs af alle vores faggrupper for at opnå den bedste sundhed, tryghed og sikkerhed i arbejdsmiljøet for alle BostedDanmarks ansatte.

BostedDanmark tilstræber at være en bæredygtig organisation ud fra FNs klimamål. Vi tager ansvar for klima, socialt ansvar og ’good governance’.

Du er altid velkommen til at søge på et aktuelt jobopslag ved at sende os en motiveret ansøgning med CV og evt. eksamensbeviser eller sende os en uopfordret ansøgning på på job@bosteddanmark.dk.

Vores kerneværdier

Etik

Professionel omsorg 

Stressreduktion 

Trivsel

Udvikling

Selv- og medbestemmelse

Kontakt os her

Lyder det som noget for dig, så kontakt os i dag

Botilbuddet er et tryghedsskabende miljø, hvor der er mulighed for at få støtte til at leve et liv så tæt på egen opfattelse af livskvalitet som muligt. Vi er meget opmærksomme på at være rummelige, og vores mantra er ”Ingen afvisning uden anvisning”, det betyder, at vi tilstræber at møde de unge, deres pårørende, vores kommunale samarbejdspartnere i ønsker og behov. Hvis vi må give et afslag, skal det altid følges op af et andet tilbud.

Eller ring til os

Line Arrow 19